CH Kendos Kiss Mc Loud

X

CH Simply Unique Estelle

 

F kuld

 

født: 13. november 2015

består af:

 

Simply Unique Florida Kiss - Tæve

Simply Unique Flying High - Tæve

Simply Unique Flo Rida Wild One - Han

Simply Unique French Cry - Han

Simply Unique Flo Rida Lets Go - Han

Simply Unique Florida Skye - Tæve

 

Hele 6 absolut dejlige hvalpe. De ligner hinanden utrolig meget, har præcis samme størrelse, samme kønne hoveder med et perfekt stop. Indtil videre det mest ensartede kuld vi har haft, hvilket jo er meget ønskeligt, så vi er yderst tilfredse med dette meget fine kuld.

Pigen til højre er den eneste der har fået øje på kameraet.

Nu er hvalpene ved at være godt og vel 12 uger og klar til at rejse ud i verden til deres nye familier.

Det bliver en trist og stille tid vi går i møde, dette kuld har i den grad været nogle livsnydere og det absolut nemmeste kuld vi har haft. De har været utrolig tilfredse med tilværelsen og alle har i den grad et mildt og glad sind. 

Men nu er de klar og godt rustet til at komme herfra. De er velsocialiseret og meget trygge individer, specielt er de utrolig glade og trygge ved børn. Vores hvalpe bliver altid socialiseret meget på venlige børn i alle aldre og både drenge og piger, små og store og det kan i den grad ses og mærkes på dem. De kommer enkeltvis med i skole mange gange inden de kommer herfra, der kommer mange og besøger dem her og så har vi jo vores egne børn og deres venner her, det er i den grad noget der kan mærkes på dem og vil gøre dem til mere trygge og stabile familiehunde fremover. 

De bliver ligeledes til hundetræning introduceret til rigtig mange hunderacer, både store og små, mørke og lyse. 

Så som altid med deres specielt sammensatte "kuffert" fra www.cotonshoppen.dk , kan vi med god samvittighed sende de små videre i livet og håber de med deres nye ejere må få et langt og lykkeligt hunde liv.

Hvalpenes stamtavle

Simply Unique Flo Rida Lets Go - 7 weeks old

Flo Rida Lets Go

13-November-2015

Hvalpe fødsel

Fredag d. 13, startede - trods datoen, meget tidligt om morgenen ud, med en lykkelig begivenhed, nemlig fødslen af vores længe ventede F kuld.

Der kom meget hurtigt efter hinanden, en ordenltig håndfuld hvalpe. Alle meget fine og yndige. De er meget ens af både størrelse og udseende.

Desværre endte dagen, som en af de mørkeste og meste tragiske dage i Europas historie, med terror angrebene i Paris.

Det har været nogle dage med meget blandede følelser af glæde, afmagt og tristhed.

Heldigvis har alle hvalpene det godt og ligeså med hundemor, både hun og hvalpene trives. Det er dejligt igen at kunne nyde små hvalpe, specielt hjælper de med, at få tankerne på andet end krig og ødelæggelse.