Opdræt af :
Yorkshire Terrier  

medlem af:
 DKK - dansk kennel klub
     F.C.I          
KSS - klubben for små selskabshunde
og
AKC - american kennel club
 
 
Velkommen til Kennel Simply Unique, som er en hobby kennel af racen yorkshire terrier.
 
Vores hunde er en del af vores familie og færdes overalt i hus og have, de er sjældent alene hjemme, er altid med os på ture og ferier.
 
Vi har indimellem hvalpe, som vi går meget op i at socialisere, hvilket er vigtigt for at få en hund, der er velfungerende i dens nye hjem.
Vi avler kun på hunde der er mentalt stabile og fysisk sunde og raske. Samtidig avler vi kun på champion hunde for at forbedre kvaliteten af racen.
 
Vores hunde er af den amerikanske type;  mindre, lidt finere i det og så skal de være yndige, med super pels og farver.  
Standarden siger en maks vægt på 3.2 kg og den har vi i sinde at holde os indenfor, vi er ikke interesseret i, at ende i de større grovere typer yorkier, der rent vægtmæssigt ligger på både over 4 og 5 kilo.  En yorkie skal ligne en yorkie, også størrelsesmæssigt.
 
Vores hunde bliver udstillet, ringtrænet, træner agility, går til krops kontrol og er meget aktive hunde - de er ikke bare sofahunde. Specielt agility er noget de elsker, og virkelig har næse for. De er kvikke, lærenemme og kan lynhurtigt løbe baner. Vi er af den overbevisning, at en terrier skal arbejde og kan se hvordan de trives, når de er aktive. Bare fordi yorkien er lille, er ikke ensbetydende med at den skal være en sofa/taske hund, den er en terrier og stor hund i en lille krop, trives bedst med at være aktiv og fortjener et indholdsrigt hundeliv. 
 

 

Tag et kig forbi på vores sider og se vores skønne hunde, billeder fra hverdagen og hvalpe, men nok flest billeder fra udstillinger rundt om i landet, da det er vores allesammen store hobby.

Vi er en familie på 5;  far Travis, mor Birthe, Nikolai, Simone og lille Noah.

Vores første yorkie fik vi i 2005. (Førhen havde vi amerikanske cocker spaniels), vi er sidenhen alle blevet total "bidt", af racen og har fået udvidet til en del flere yorkier.

Vi nyder at gå på udstilling og at have hvalpe, som vi går meget op i at socialisere meget grundigt, så de bliver til gode familiemedlemmer.

Simone er nok den der (ligesom sin mor) går mest op i hundene. Hun har da også hendes helt egne 2 hunde, Chanel og Miley. Hun står selv for pasningen af dem, lufteture, træning, pelspleje osv og nyder hvert øjeblik med sine hunde.

Simone deltager også meget i udstillinger, og har i nogle år udstillet i Barn & Hund, nu er hun rykket op i Juniorhandling og det er gået hende rigtigt godt. Hun har placeret sig rigtig flot mange gange og vi har da også været nød til, at sætte endnu en pokalhylde op. Hun hjælper, ligesom resten af familien, meget til i kennelen med pasningen og prægning af hvalpe og ture og pelspleje med de voksne hunde.

Hundene bor sammen med os, ja faktisk mest oveni os og er med overalt.

Vores dejlige børn - Nick, Simone & Noah
Nikolai, Simone & Noah

Overskrift 1