My beautiful CJ

Smukke CJ

Nu har har CJ været hos os i lige over et år. Han kom til os i julen 2010 hele vejen fra Canada. Selv efter den lange flyrejse, mange timer ved grænsedyrlægen i Kastrup lufthavn og så en lang køretur til jylland, vadede han ind med høj haleføring og lagde ud med, at give alle et hurtigt slik - både hunde og mennesker, løb rundt i huset en hurtig gang for, at se om alt var som det skulle være, fuldstændig som om han altid havde været hos os. Derefter gik den vilde leg - ikke det mindste påvirket af den lange rejse og siden da, har det været ham der styrer hele flokken, ja næsten også os mennesker..! Hans første lur tog han på ryggen med alle fire stænger stikkende lige op i luften!


Han elsker alt og alle og når vi er på udstillinger, skal han nok sørge for, at blive hørt, hvis de andre hunde ikke lige får øje på ham eller han lige synes han skal blande sig i noget. Det har været en stor fornøjelse, at have ham. Han har det skønneste temperament, altid så glad og med logrende hale, en drøm at udstille. Han elsker at komme i ringen og giver gerne dommeren et lille kys, hvis denne skulle komme for tæt på.

Vores første yorkie kom også fra den anden side af kloden, dog USA og ikke Canada, for efterhånden syv år og flere yorkier siden. Alle har de hver deres dejlige sind og personlighed, men ingen er helt så speciel som CJ.

OOO